Case Customs Support
 
Cases
 

De Europese Unie vormt méér en méér één geheel wat betreft regelgeving en financiële belangen. Tot op heden, en naar verwachting ook in de nabije toekomst, blijven landen verantwoordelijk voor hun financiële beleid: Europa int import rechten, ieder land afzonderlijk de BTW. Goederenstromen wensen grenzen te kunnen passeren tegen optimale transportkosten en doorlooptijden. Customs Support begeleid deze goederenstromen en helpt verladers en transporteurs aan hun administratieve en financiële verplichtingen te voldoen.

Kern Activiteiten
Customs Support bestaat uit twee verschillende business units:

Customs Support
Binnen deze tak richt CS zich volledig op douane expeditie. Er bestaan 12 eigen kantoren verspreid over Nederland en BelgiŽ, Zwitserland en Polen waarbinnen men volume aan import-, export- en doorvoer-documenten, alsmede Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiging, afhandelt. De afhandeling kan geschieden op zowel onze borg als de borg van de klant.

Personnel Support
Dit onderdeel kent de volgende specialisaties:

  • Detachering van CS Personnel
    De mensen worden gedetacheerd bij opdrachtgevers op contractbasis en vervullen daar veelal de rol van declarant.
  • Consultancy
    De mensen hebben een hoge graad van kennis en CS positioneert zich op het niveau van de gerenommeerde advies organisaties als PriceWaterhouseCoopers/ KPMG/ Accenture. Deze mensen worden op projectbasis ingehuurd.

http://www.customssupport.com/ 
Hieronder staan de cases waarin Trimoteur investeert of geinvesteerd heeft. Bekijk ze door er met de muis overheen te gaan. Klik erop om een case volledig te zien.
Sandd
Customs Support
Pharma Bio-Research